...Det är typ det enda ordet jag sett i sociala medier idag. Vad är det ens? Vart kommer det ifrån? Jag har aldrig hört det förut, men det verkar vara en förlängning på Black Friday. Eller? Helt sjukt vad hetsad och hjärntvättad man blir att shoppa. "Passa på"-priser överallt så man kan ju typ köpa hur mycket som helst för man inbillar sig att man sparar en massa, men istället gör man av med mer pengar än man planerat.. 

Jag köpte en sak på "Cyber Monday"-rean som det tydligen heter och det var något jag har velat ha jättelänge och kunde passa på att köpa en julklapp också. Så det var bra, men jag hoppas att ni shoppat förståndigt under Black Friday-hetsen och inte har ångest över något nu. Var bara tvungen att säga det, fick panik av alla sponsrade inlägg på Instagram idag.. 

Anyway. Jag har en uppförsbacke rent psykiskt just nu vilket tar ganska hårt på mig. Jag har inte kunnat sova ordentligt på veckodagarna ända sedan vi kom hem ifrån USA vilket gör att jag är sjukt trött på dagarna och det påverkar jobbet. Känner jag mig dålig på jobbet mår jag dåligt privat. Jag är inte den som släpper jobbet efter 17 heller. Det enda som verkligen får mig att slappna av och tänka på något annat just nu är träningen och jag är så glad över att jag kommit igång igen. Jag kör tillsammans med en kollega 2-3 gånger i veckan på gymmet vid kontoret och 1-2 gånger i veckan kör jag på klubben. Eftersom att min kollega också är kampsportare så har vi köpt egna mittsar som vi kör med och en gång i veckan försöker vi köra "vanlig" styrketräning. Jag känner mig stark och jag älskar det. 

Nu ska jag sova för nu har jag gjort allt jag skulle göra ikväll. Handlat, dammsugit, tvättat, torkat golven, lagt ut min nya vardagsrumsmatta, gjort en egen må-bra-juice och nu målat naglarna. Jag tog igen för några dagar som jag inte gjort ett skit, så det är inte så att jag hade lite energi över, det var mer ett måste än något annat ;-) Skall ha middag imorgon kväll och då måste det vara fint! :)
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress