26 november 2016

With Love

ALLMÄNT WEEKEND

Igår var det som ni känner till Rumble of The Kings & Queens. Det var en riktigt väl anordnad gala till att börja med, så värt varenda öre! Bra matcher, bra platser, bra ljus och bästa hejarklacken. Patricia var först ut av alla OPFG:are och förlorade tyvärr sin match efter tre tuffa ronder mot landslagskompisen Isa Tidblad. Det var en riktig krigarinsats och även om du inte vann, så är du en så stor inspirationskälla för så många på klubben inklusive mig själv oavsett. Det är en ära att få se dig i ringen och ropa ditt namn i klacken!

Näst på tur var Sofia som mötte en thailändska i en titelmatch. Titeln som stod på spel var "WMC World Champion" och den tog hon hem efter att thailändskan kastade in handduken efter andra ronden. SÅ STORT! Tar hem världsmästartiteln och gör det på TKO. Så imponerad och så glad för din skull, det är du mer än värd!

Sista matchen och kanske den som hypeats mest var Sannys match mot en kille från en annan Stockholmsklubb. Första ronden kände man att det skulle bli en väldigt spännande match och båda var extremt duktiga, tekniskt smarta. I andra ronden händer det som ingen förväntade sig. Eftersom att galan anordnade matcher med fulla Muay Thai regler så var även armbågar och knän mot huvudet tillåtna. Efter en och en halv spännande rond träffas Sanny av en armbåge på hakan och faller mot marken. Det var så sjukt obehagligt och jobbigt att se, speciellt när det är någon man känner. Konstig känsla.

För oss i publiken var båda förlusterna sjukt jobbiga för man vill ju såklart att alla tre ska vinna sina matcher, men tänk då hur det känns för dem. Jag kan inte ens föreställa mig hur det känns eller vilka tankar som cirkulerar efter att ha tränat och kämpat så hårt inför detta och så går det inte åt det hållet man vill.

Men det jag vill säga är att en förlust är lika med erfarenhet. Ni kommer att se tillbaka på matcherna och hitta saker ni vill förbättra som kommer att göra er till ännu bättre fighters än vad ni var för en vecka sen. Vi är SÅ STOLTA över er alla tre och det är en ära att få träna tillsammans med er och vara med på er resa som professionella fighters. Så mycket kärlek och respekt till er allihop. Vila upp er och kom tillbaka. Ni är bäst! <3

Anonym

Tack för ett fint inlägg Alex! <3 //Patricia

Svar: Åh, tack för att du läser <3
Alexandra Sohlin Eriksson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress