Eller är det tvärtom..? ;-) Jag är en riktig sucker när det kommer till träningskläder. Jag älskar färger och vill gärna kunna kombinera och matcha dem när jag ska träna. Tycker det blir mycket roligare då om man känner sig lite fin också. Idag fick jag äntligen köpt ett par nya löparskor som verkar vara riktigt bra för mina fötter och ben. Asics har enligt mig dom skönaste och bästa skorna för löpning, men det finns en miljard olika modeller att välja på så jag hoppas att han tog fram ett par som hjälper mig lite med mina problem. Får väldigt ofta ont i benhinnorna när jag springer på hårt underlag och Asics "GEL cushioning"-modell skulle tydligen vara bra då. Sen gick jag lös inne på Under Armour som enligt mig är det bästa märket på träningskläder. Kunde köpt massa mer men vi ska på en annan outlet imorgon som tydligen är den värsta av dem alla, så jag får hålla mig lite, kanske hittar massa mer där ;-) Allt detta gav jag ca 2000 kr för, i Sverige hade bara skorna kostat det. Så jag ser det som ett riktigt kap!

26 oktober 2016

Naples, Florida

RESOR

Hej mina vänner! Här kommer en uppdatering ifrån Florida. Resan hit tog över 24 timmar om man räknar med mellanlandningar, bilturer och väntan. Det var ganska påfrestande både för kroppen och humöret i mellanåt, men det gick faktiskt väldigt bra. Igår var första dagen här och då bestämde vi oss för att bara ta det lugnt och softa hemma i huset, vi hyr ett hus här i Naples. En fantastisk villa i ett "gated community" likt Wisteria Lane (för er som inte vet sånär det gatan som Desperate Housewives spelas in...) med egen pool, fyra sovrum, tre toaletter med badkar och två stora allrum. Jag får nypa mig själv lite i armen för att förstå att detta är verklighet, jag njuter varje sekund här nere!

Idag åkte jag, Mikaela, Marcus och pappa på en roadtrip bort till Everglade där vi åkte träskbåt och fick se massa vilda aligatorer. Så sjukt.. I Sverige har vi varningsskyltar för älgar och rådjur, här varnar man för aligatorer och pantrar. Tyvärr såg vi inte någon panter, men vi har sett och klappat ormar och aligatorer. Jag har egentligen så mycket kul att berätta men svårt att göra det från mobilen så det får i så fall bli när jag är på hemmaplan. Tänkte dela med mig av lite bilder i alla fall.

Äntligen! Efter 7 månaders väntan är den äntligen över. Vi sitter just nu i en taxibuss på väg till Landvetter, jag och familjen. Klockan 07.00 går flyget mot London som är första stoppet. Därifrån väntar en lång flygresa mot Naples i Florida. Jag kan inte beskriva med ord hur fantastiskt detta skall bli. Nu när man är som tröttast och vädret är som mörkast, kunde inte behövt det mer. Hela resan är för att fira pappa som i februari fyllde 50. Vi skall spendera första veckan i ett hus i Naples och andra veckan på Karibiska havet. Jag har aldrig varit så snål i mitt packande, jag är så sjukt stolt över mig själv, haha. Det ryktas om att det finns sjukt bra shopping där, så kommer att fylla på resväskan där nere förhoppningsvis. Nu ligger halva familjen som gamnackar i taxin så jag ska försöka få lite sömn jag också, ska ladda ner några nya avsnitt av Wahlgren & Wistam först som är min nya favoritpodd.

Vi hörs under resan! :)