Jesus Amalia. Igår genomförde jag mitt värsta fyspass någonsin tror jag, det kändes så i alla fall. Jag ville bara lägga mig ner och gråta som ett barn. Först var det 1h sparring och det gick inte speciellt bra, enligt mig själv. Det kändes fel, jag kände mig trött och allmänt dålig. Det är jag ju inte, men man har bra och dåliga dagar helt enkelt. 

Eftersom att jag inte hade tränat på morgonen så körde jag även fyspasset som H höll efteråt. Oh my. Det var det värsta jag har gjort hittills. Jag är van att köra fyspass med stationsövningar där man kör typ 40 sekunder intensivt och 20 sekunder vila. Igår körde vi 6 minuter per station och 10 sekunder vila. Ni hör ju.. Vi var i par också så medans den andra genomförde övningen så skulle vi göra upphopp över en "häck". 

Mitt huvud gav upp så snabbt, innan de första 6 minuterna. Men jag blev irriterad på mig själv för jag skall fan inte ge upp. Så kroppen fortsatte så la jag huvudet åt sidan, bildligt talat ;) Efteråt blev det en välförtjänt stund i bastun. Idag har jag ont typ precis överallt.. haha, vill inte ens tänka på morgondagen. 

Ha en underbar dag ♥
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress