WOW! Igår lyckades vi locka till oss närmare 40 pers till thaipasset kl. 18. Vilket gäng! Vi övade på lowkicks och en kombination som involverar både slag och sparkar vilket är effektivt i sparring. Vi fick lite inspiration ifrån matcherna på World Games förra veckan där vi fick se massor med fina tekniker delas ut av världseliten.

Den jag fastnade för och adopterade till nästa sparringpass var vänster krok, vänster kroppsslag följt av höger rundspark eller höger lowkick. Mia brukar istället börja med ett vänster kroppsslag för att lura ner guarden och sedan attackera med en vänster krok och avsluta med spark, eller knä för den delen. En attack från alla håll helt enkelt, svårt för motståndaren att hänga med på vad som händer.

Avslutningsvis var det sparring för de som ville och resten fortsatte med mitts. När vi skrek NER skulle boxaren ner och göra 3 armhävningar och snurra 5 varv för att sedan hitta fokus igen och fortsätta. Viktigt om man tar emot ett hårdare slag eller räkning att snabbt kunna ta sig upp på benen igen. Passet var väldigt uppskattat och kul att hålla i!

Efter det höll Mia 60 minuter Tabata fys. Hade galen träningsvärk från i tisdags så ni kan ju gissa hur min kropp mår nu, haha. TACK alla som kom på våra pass, det har varit jätteroligt! Och tack till grymmaste Mia som på ett roligt, professionellt och lättsamt sätt styr upp passen och lär ut thaiboxning på ett sätt så att de passar alla nivåer.

Nästa vecka hålls passen av ingen mindre än vår tvåfaldiga världsmästare Patricia och hennes sidekick, vår allas favoritsäl och krigare, Sofia ♥ Det vill ingen missa!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress