Yes ni läste rätt, mandelkyckling igen, det var en stor succé så det blev det till middag idag också. Och ni läste rätt igen, kvargbearnaise!

Sen jag la om kosten lite så har jag knappt vågat kolla åt såshyllan i matbutiken, jag som älskar såser. Läs: Inte för att jag inte "får" äta fett, men det är oftast en väldigt liten mängd som rekommenderas. Men anyhow, jag var och handlade efter träningen och hittade en kvargbearnaise ifrån märket Njie som ni kanske känner igen ifrån Aloe Vera-drycken?

Jag var lite skeptisk från början ska jag erkänna, men jag scannade streckkoden i min kostapp och den sken upp som solen av innehållet, massor med protein! Det blev ett perfekt komplement till denna middagen som annars hade varit ganska torr och tråkig. 

Sötpotatisen är rostad i ugnen tillsammans med olja, salt, peppar och timjan på 225° i ca. 35 minuter. Salladen består av babyspenat, tomat, gurka och pinjenötter. 

Nu skall jag sova för imorgon är det jobb igen efter drygt två veckor semester. Körde för övrigt ett riktigt mördarpass på klubben idag. Svettpärlorna hittade fram redan efter 5 minuter uppvärmning. Passet var allt som allt 100 minuter och väldigt givande. Jag körde tillsammans med Patricia som var en stor anledning till att jag tog mig igenom hela, i slutet ville jag bara lägga mig i en hög på golvet och gråta, haha. Mina ben och vader hade checkat ut långt innan, haha. But we did it och jag är en bättre thaiboxare idag än vad jag var igår, tjoho!  

Natti ♥
Inlägget är inte sponsrat av Njie.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress