Det är vad jag behöver. Har tryckt i mig ohälsosamma mängder koffein och socker idag.. går en intensiv utbildning på tre dagar som verkligen trasslar till det i hjärnan. Imorgon har vi certskrivning. Sitter och laddar för mitt andra träningspass idag, fjärde passet för veckan för att få lite avkoppling för hjärnan så att jag kan fokusera på hemläxan sen ikväll. Hoppas att min NOCCO Cassis kan hjälpa mig lite på traven med att hålla hjärnan vaken några timmar till. 


Och när jag vaknar imorgon är det inte längre alla hjärtans dag, har lite grann undvikit sociala medier idag för att slippa allt gulligull. Haha det är jättesött men också lite.... mycket. 

Hade för övrigt en grym helg tillsammans med mina singeltjejer för att fira det dina i livet med att vara singel och vi gjorde det all in kan man säga. Middag, paketlek, roliga historier och en utgång (nykter för mig) och sen hemgång. Så lyckat! 

Onsdag = clinch..
Bilden är dock inte tagen ifrån clinchen utan från sparringen igår. Clinchen idag gick sådär, det är svårt och det är inte jättekul utan bara något man måste göra. Idag kämpade jag lite med motivationen men då var denna tjejen där och peppade mig och bankade lite vett i huvudet. Tack! Clinch är alltså stående brottning för er som inte vet och det är sjukt mycket att tänka på samtidigt, men så var det ju i sparringen i början också. Fick massa bra tips från en av tränarna också som körde lite grunder med mig.

Nu är jag trött och skall ladda om för ett morgonpass med en kollega imorgon. Ny energi!  
Foto: Benjamin Bayard.

8 februari 2017

I'm out

Oh boy! Long day. Sjukt stressig dag idag. Först till kontoret innan mitt 9-möte för att jag glömt laddaren till datorn. Så ovärt, hade kunnat unna mig lite extra tid hemma istället! Hann precis på håret till mötet och efter det satt jag kvar hos kunden som jag gör varje tisdag förmiddag. Sen vidare till nästa möte men först en snabb lunch på EH samtidigt som jag satt med lurarna i och försökte få en engelsktalande indier att lösa ett supportcase åt mig. Gick sådär för oss...;) 


Efter mitt 13-möte var det raka vägen till kontoret för att slutföra månadens fakturering plus några interna möten. Direkt efter jobbet blev det ett sparringpass med tävlingsgruppen och efter det lite avkoppling i bastun. Nu ikväll har jag jobbat samtidigt som jag kollat på vänner - det är väl det som är nytta med nöje? ;) Nu är jag svintrött och måste ladda om inför en minst lika stressig morgondag. Glad att jag hann träna idag i alla fall, det var nog enda gången jag kunde slappna av! Natti :)