5 februari 2017

weekend rush

WEEKEND

Hej där ♥

En lång helg är över och jag är så nöjd med allt jag hunnit med. I fredags kom mamma och Pär upp som två änglar från västkusten, de offrade hela sin helg för att komma upp och hjälpa mig få lite bättre ordning i mitt hem. Jag kan inte med ord beskriva min tacksamhet. För det var långt ifrån enkelt.. I fredags kväll myste vi till det med middag och mys hemma i lägenheten. På lördag morgon började kaoset. Det vi skulle göra var att få upp två gardinstänger, sätta upp min tavellist och min spegel på väggen. Tavellisten var det enda som gick felfritt och jag är så nöjd. Äntligen är mina fina tavlor uppe på väggen och står inte lutade någonstans :)

Gardingstängerna var ett kapitel för sig.. För det första har jag typ den hårdaste betongen som finns i världen i mina väggar i lägenheten. För det andra så har jag fyra fönster  i vardagsrummet så gardinstängerna (två) är typ 10m var.. känns det som. Det jag inte hade fattat var ju att man måste ha ett fäste i mitten också så att det inte hänger som en båge i mitten. Borren vi hade var inte tillräckligt kraftig så då började jakten på en rejälare historia. Tacka Gud för Lisa's pappa! Sen skulle även en gardinstång upp i sovrummet, tror ni inte jag köpt en för kort då? Jo, den gick ju av på mitten när man drog ut den till ändarna av fönstret. Hopp. Googla närmsta Jysk, in snabbt som fan på IKEA för att köpa ett till gardinstångsfäste till vardagsrummet (köpte ju guvetvis en massa annat också, typ en byrå till sovrummet), två snabba kokta korvar och sen 10 minuter innan Jysk stänger. Vi var sjukt effektiva jag och mamma, men när vi kommer hem och sitter och möblerar IKEA-möbeln så ser vi ju att vi tänkt helt fel med lådorna till möbeljäveln. Det blev till att pausa all montering för att käka middag. Vid elva satte vi oss i soffan för första gången den dagen. Vi fick ge upp och inse att vi inte kunde göra mer just där och då.  

Söndag. Upp i ottan (enligt mig), mamma kommer med kaffe på sängen ♥ Först trycker vi i oss lite frukost och sen är det dags igen. Hämta bilen, in med allt skräp från igår, lådorna som vi  köpt fel och deras packning. Snabbt till IKEA, passade på att köpa lite nya soffkuddar denna vändan och såklart massa annat också, går ju inte att köpa bara det man skall ha. Efter det fick jag krama mamma och Pär hejdå och fortsatte med att montera klart min nya byrå sovrummet. Har även dammsugit, gick ut och sprang eftersom att jag missat alla helgens träningspass och nu ikväll har jag och Lisa lagat middag och kollat på film. Mys ♥

Nu är jag helt körd och behöver lägga mig för att ladda om inför en ny vecka. Natti :)
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress