Det känns som att det var igår jag uppdaterade bloggen senast, men vips så är det redan fredag. Och det är snart två veckor sedan jag uppdaterade min Instagram senast. Vad hände? 

I tisdags körde jag sparringpasset med tävlingsgruppen, igår mördade jag mina ben tillsammans med min kollega Karolina på lunchen. Hon var inte så jätteglad idag, haha. Jag gjorde ett pass med fyra övningar som vi brukar göra på klubben, det tyckte jag var en bra grej för oss. Först 10 minuter uppvärmning sen 10x4 squats med 10kg sandsäck som man flippar upp på bröstkorgen (svår övning att förklara), 3 längder utfallssteg med vikter (2x12kg), 40st "utfalls-hoppsa-steg" och slutligen "Bring Sally Up - Squat Challenge". Båda har haft en ganska rolig gångstil idag kan jag säga ;) 

Idag körde jag också ett pass på lunchen men då med en annan kollega så det blev thai. Hade tänkt köra ett pass på klubben sen också men hade lite saker att fixa hemma innan mamma och Pär kommer imorgon så det passade inte så bra idag. Skall dessutom chilla lite med dubbelpass, kroppen är ganska mör efter förra veckans 8 pass och inte riktigt van än heller. Imorgon skall jag försöka hinna in till AW-passet kl 17 på klubben för då hinner jag hem i bra tid innan mamma och Pär kommer. Ska bli så mysigt att ha dem på besök ♥ 

Här har ni en challenge... det ser easy peasy ut... men testa och se! ;) 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress