Lite så känns det. Jag har gått från att inte orka ta mig till gymmet till att det är det enda jag längtar efter när jag går upp på morgonen. Jag tror att jag har fått en kick av att jag börjar se resultat och fått kommentarer på att jag utvecklats, då vill jag lägga in ännu en växel så att jag blir ännu bättre. Snabbare. Men jag skall sansa mig, var inne på att börja köra dubbelpass, alltså på lunchen också, men det är nog en bra idé att vänta med det så att man inte kör för hårt i början. Man skall ju hålla också. Och behålla motivationen.

Vi har fortfarande julschema på klubben så nu har det varit thaipass varje dag kl. 18 vilket passar mig perfekt med jobb och allt. Så jag var där i måndags och tisdags och körde thai i 1,5h och idag blev det thaiboxning och clinch 2,5h. Alltså clinch... Det är verkligen inte ett pass jag ser fram emot, men det måste ju genomföras. Man vill ju inte stå där i matchen och varit den som skippat clinchpassen, så det är bara att ta sig igenom det även om jag knappt kunde shamponera håret sen för att jag inte orkade hålla upp huvudet, haha. Men lite bastande efter passet gjorde susen, det är höjdpunkten med alla besök på klubben. Har bastat varje dag denna veckan. Dröm.

Jag känner mig starkare än för bara några veckor sen och man får så bra tips från alla man kör med på klubben så att tekniken förbättras varje pass. Fantastiskt! 

Nu skall jag sova och vila upp för imorgon. Då blir det träning med min kollega på lunchen, möte i stan, en snabb kaffe med Lisa, hemlig aktivitet och sen kommer pappa, Anna och Nova till mig på kvällen. Skall bli så mysigt ♥
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress