26 januari 2017

Progress

HÄLSA & TRÄNING

Alltså det är så jävla kul att se resultat från träningen. Jag har alltid tyckt att det är snyggt med konturer på armarna, alltså vältränade och starka armar (förutom när jag var yngre och trodde att allt som var smalt och senigt var något att sträva efter). Nu när jag börjat köra mer regelbundet så känner jag verkligen av resultaten. Jag orkar göra riktiga armhävningar istället för på knä (inte helt felfria, but still) och jag märker att konditionen börjar bli bättre också. I thaiboxningen handlar det ju mycket om att kunna slappna av och sen explodera när det väl gäller, men det är sjukt svårt att inte spänna sig när man inte riktigt har kontroll.

Idag körde jag ett pass på jobbet innan jag åkte hem, jag hade lite saker att fixa hemma så det blev bäst i schemat. Vi körde 12 ronder, 5 var, 2 ronder sparring och sen avslutade vi med 50 situps samtidigt som vi kastade en 8kg tung medicinboll mellan oss. Det kändes i revbenen kan jag säga efter alla knän igår på clinchen, haha.

Nu ska jag duscha, fixa lite jobbgrejer och sen ta en kopp te innan jag lägger mig. Har blivit en liten vana denna veckan. En kopp chaite och några sidor i boken jag läser. Och imorgon är det fredag, whooooop!

 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress