18 januari 2017

Wednesday

ALLMÄNT

Haha. Rubriken säger allt. Noll fantasti - att rubriken alltid skall vara så förbannat svår? Som när man skall lägga upp en selfie på Instagram som man kanske råkar vara nöjd med och vill lägga upp för att boosta sitt ego lite med en likerush, men man hittar inte en passande rubrik eller låttext till.. En emoji får det bli, vilken som helst. Säger absolut ingenting men det är ändå någonting. Aja, här går det inte att fylla ut med betydelselösa emojis så det blir ett tydliggörande att: idag är det onsdag. Då har detta hänt.

Denna dagen började inte riktigt som jag hade tänkt mig. Jag försov mig ganska kraftigt, det är tur att jag har en mamma som ringer och väcker mig om jag inte svarar att jag är vaken. Vad vore jag utan henne? Nada.

Dagen på jobbet gick bra. Jobbet känns väldigt bra nu. Jag trivs så himla bra med mina kollegor, jag gillar mina nya arbetsuppgifter och jag är så spänd på framtiden. Jag har verkligen hamnat på rätt företag och jag är lyckligt lottad som gjort det vid så ung ålder. Det är ett bolag med passion och engagemang för varenda kund, sånt är så viktigt för mig. 

Anyway. Mitt morgonpass blev uppskjutet och jag tänkte köra på lunchen, men då drog ett möte ut på tiden och jag var vrålhungrig efter det så jag käkade istället och tänkte träna efter jobbet innan styrelsemötet i Råsunda men det hann jag inte, jag käkade en semla istället...Haha. Så nu har jag ångest. Inte för att jag åt en semla, utan för att jag verkligen ville träna eftersom att jag missade måndagspasset också.. Men imorgon bitti skall jag och en kollega köra, så jag får ta ut mig extra mycket då istället ;)

Så nu måste jag lägga mig så att jag inte försover mig igen och så att jag har energi till morgonpasset! Natti ♥
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress