Idag jobbade jag min sista arbetsdag och imorgon kommer jag vakna upp och njuta av lite semester. Ser så mycket fram emot det! ♥

Efter jobbet var det dags för ett thaipass på klubben, hade gått och längtat hela dagen efter att få åka dit och svettas. H höll ett riktigt bra boxningsinspirerat pass som passade mig perfekt i och med att jag är lite begränsad med skadan. Det börjar dock kännas ganska bra så jag skall snart testa att sparka lite lätt också.

Vi drog över en halvtimme och passet blev 2h istället för 1,5h. Det kändes faktiskt väldigt bra idag! Till och med jag som är otroligt självkritiskt kan faktiskt erkänna att min boxning har utvecklats väldigt mycket och ännu mer efter idag!

Till kvällsmat gjorde jag mina bananplättar toppat med bär och hazelnut cream från Barebells. Magi! Det, en film och en kopp te i soffan blev ett perfekt avslut på denna kvällen. Nu är jag fruktansvärt trött och skall sova! :)
Snabb, enkel & god middag

2 port
Röd Quinoa (protein- & fiberrikt)
1-2 pkt mozzarella
1 kruka basilika
1 tomat
1 pkt lufttorkad skinka (alt. kallrökt lax)
1 st avokado
Ruccola
Gurka
Pinjenötter
 
How To
Quinoan kokar du upp enligt anvisningen på förpackningen, brukar ta ca. 15 minuter. Under tiden hinner du skära upp allt gotte som du vill ha i salladen i önskad size. När quinoan är klar och har svalnat något så lägger du den över ruccolatäcket och fyller på med resten. Toppa med lite basilika och pinjenötter. Jag och Lisa hade i lite melon också och pinjenöttera hade jag i skafferiet. 

Det går ju att ösa på med hur mycket godsaker som helst, så det är upp till dig vilka tillbehör du vill ha. Kör du pasta istället för quinoa så är smaksatt créme fraiche eller pesto bra alternativ för att det inte skall bli så torrt.
 
Har ni testat Arvid Nordquist's årliga Sommarkaffe? Var lite skeptisk när jag läste att det var inslag av bär och citrus, men det var faktiskt väldigt gott. Annars brukar jag köpa deras mörkrost Wanyama som är super. Man får inte bara gott kaffe utan bifrar till att hjälpa de afrikanska elefanterna. Bra va? :)