Efter drygt en och en halv vecka är det dags att åka hem till Stockholm igen. Jag behövde verkligen komma bort en liten stund och få tid till familjen. När man åker ner bara över helgen så är det så många måsten som skall hinnas med på några få dagar så man hinner aldrig med allt man vill.

Nu har jag kunnat hitta på massor med familjen samtidigt som jag hunnit träffa många vänner också. Vädret har dock varit ganska dåligt så det har inte direkt varit strandväder. Men jag har hunnit med en dagsutflykt till Halmstad med mamma, Hallifornia när Lisa och Amanda var här, en regnig cykeltur med Nova och pappa till Solviken och Tre Toppar, sena filmkvällar, goda middagar, intensiva shoppingdagar med mamma och igår spelade vi kubb och monopol till 2 på natten. Jag har också hunnit klämma in lite träningspass där i mellan, både thaiboxning, lätt löpning och styrketräning.

Imorgon ska jag upp supertidigt för att ta tåget tillbaka till Stockholm. På kvällen skall jag äntligen få träna på klubben igen, har saknat det sjukt mycket. Skall dessutom vara assisterande instruktör nästa vecka, det har jag sett fram emot! Ni kommit väl?

Här är lite blandade bilder ifrån min semester i Varberg ♥
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress