Nu har det gått 3 veckor sedan jag bröt min tå och hälften av "vilotiden" är förbi. Trots att jag tycker att det är sjukt tråkigt att jag inte kan träna thaiboxning fullt ut och var tvungen att dra tillbaka min anmälan till tävlingen i Sundsvall så tror jag faktiskt att det var ganska bra att det här hände. Eller som Mikaela sa till mig, att det kanske hände av en anledning.

Nu har jag "tvingats" lägga mitt fokus på styrketräningen vilket jag ofta hoppade över förut. Jag har kört en del boxning också och igår sparrades jag för första gången på 3 veckor, det kändes riktigt bra. Jag blev inte lika trött i armarna/axlarna som jag blivit förut och jag kände att jag hade en helt annan kontroll i min boxning mot vad jag haft förut. Jag har fokuserat ganska mycket på överkroppen under denna tiden och en hel del mage, jag känner mig mycket mer stabil än tidigare och starkare än vanligt.

Förhoppningsvis är min tå bra snart igen och jag kan börja köra på som vanligt med thaiboxningen. Jag ser så mycket fram emot hösten och att äntligen få gå min första match. Datum är inte satt, inte ens en tävling, men det blir till hösten. Det vet jag att det blir :)
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress