Snabb, enkel & god middag

2 port
Röd Quinoa (protein- & fiberrikt)
1-2 pkt mozzarella
1 kruka basilika
1 tomat
1 pkt lufttorkad skinka (alt. kallrökt lax)
1 st avokado
Ruccola
Gurka
Pinjenötter
 
How To
Quinoan kokar du upp enligt anvisningen på förpackningen, brukar ta ca. 15 minuter. Under tiden hinner du skära upp allt gotte som du vill ha i salladen i önskad size. När quinoan är klar och har svalnat något så lägger du den över ruccolatäcket och fyller på med resten. Toppa med lite basilika och pinjenötter. Jag och Lisa hade i lite melon också och pinjenöttera hade jag i skafferiet. 

Det går ju att ösa på med hur mycket godsaker som helst, så det är upp till dig vilka tillbehör du vill ha. Kör du pasta istället för quinoa så är smaksatt créme fraiche eller pesto bra alternativ för att det inte skall bli så torrt.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress