Jag sitter ofta och klurar på smarta affärsidéer, ni vet, nästa Spotify, Uber.. Något som tar världen med storm och som blir ett must have för alla. Typ Swish! Tänk att vara hjärnan bakom den briljanta idén? Än så länge har jag inte kommit på något revolutionerande, men kugghjulen snurrar för fullt ;)

Hur som helst så laddade jag ner appen Wrapp för några månader sedan efter att mamma rekommenderat den till mig. Jag personligen tycker att det är en briljant idé. Jag älskar rabatter (haha, who doesn't?) men det är så jäkla många gånger som jag glömmer den där lappen hemma eller har lagt den i en jackficka någonstans. Jag tror inte jag är ensam? 
Wrapp har löst det problemet åt oss och samlar alla erbjudanden i sin app och registrerar mina köp för att kunna ta fram intressanta erbjudanden till mig. Det är så jäkla bra, speciellt om det är ett ställe man går till ofta eller om man ska handla något lite dyrare, då känns det alltid lite bättre med några kronor i rabatt. Då kan man ju handla mer... :) 
 
Jag äter ofta ute på luncherna, ibland med kunder och ibland med kollegor och då är stämpelkorten hur bra som helst. Ni vet, köp 5 kaffe få den 6e gratis. Man behöver inte visa upp något i kassan utan köpet registreras automatiskt i appen om du betalar med kortet/korten du anslutit och stämpelkortet blir stämplat efter varje besök. Bra va?

Till exempel så var jag och mamma i Halmstad igår och tog en sen lunch på Espresso House, nu har jag samlat ihop 3/5 stämplar och på mitt 6e besök får jag 50kr tillbaka. I längden blir ju det massor med pengar på favvocafét! Och kommer ni ihåg mina shakers ifrån Stronger som jag bloggade om? Om ni använder appen så finns det 100kr rabatt att hämta som kan användas på hela deras sortiment.

Om ni vill testa på appen så laddar ni ner den i er telefon, den heter Wrapp. Om ni anger alex17 så får ni 100kr att handla för på valfri restaurang. Thank me later ♥♥♥
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress