Idag plockade jag ut dessa snygga shakers på posten, är helt förälskad i dem! Vann en Instagram-tävling som Wrapp hade tillsammans med Stronger. En kommer jag att behålla själv och en får mamma ♥ Perfekt för protteshake eller smoothie!
 

29 juni 2017

#OPFG

HÄLSA & TRÄNING

Idag blevdet 1h fys tillsammans med det här grymma gänget! Jag älskar våran klubb ♥
 
I torsdags efter jobbet blev det en lååång roadtrip ner till västkusten med härliga brudar. Det tog oss säkert 1,5h att ta oss förbi Södertälje och det blev en fler stopp än vanligt. Det tog oss typ 7h att åka ner, vanligtvis tar det knappt 5h.. Haha! Vi var ganska sega när vi väl var framme efter att ha suttit skräddare där bak hela vägen.

Midsommar firades först med brunch hos pappa. Farmor, farfar och faster kom också förbi och senare på kvällen så styrde Sarah upp världens förfest hemma hos henne. Mina vänner, Mikaela's vänner och Sarah's vänner festade för första gången tillsammans och hade hur kul som helst. Kvällen fortsatte på Sociten och avslutades på Campino, as always :)

En väldigt sliten Alexandra tog sig upp på lördagsmorgonen och körde ett boxningspass med Papi. Resten av helgen blev lugn och skön med god mat, promenad längs strandpromenaden och kvalitetstid med familjen. Jag älskar mina helger på västkusten!