30 mars 2017

Morning

ALLMÄNT

God morgon! 
Ledsen för sämst uppdatering denna veckan. Åkte på en förkylning i helgen som hållt i sig hela veckan och gjort att jag inte kunnat träna. Idag är första dagen det känns som att det blivit lite bättre så jag tror att jag är tillbaka igen imorgon. Jobbat har jag däremot gjort ändå. 

Uppdaterar med ikväll ♥
 
Idag blev det ett träningspass och det var 90 minuter clinch. Jag kan ju inte påstå att jag längtade till gymmet idag, men efteråt kände jag mig faktiskt ganska nöjd över min prestation. Jag testade lite nya saker och körde med våra grymma tävlingstjejer som lärde mig massor. Ronderna är hemska, 9 minuter var. Det hinns med mycket slit i nacken och knän i revbenen så man är ganska trasig efteråt. Men det kändes faktiskt kul idag, det kanske börjar släppa lite.

Bilden är inte ifrån dagens clinchpass utan från ett för några veckor sen när jag var ensam med grabbarna. Nu ikväll blev det ytterligare ett avsnitt av Suits och en kopp rooibos te. Mys ♥ 
 

21 mars 2017

Mitt allt ♥

ALLMÄNT

Grattis på födelsedagen Mickis ♥ 

Längtar så mycket efter helgen redan. Sara kommer upp och stannar hos mig ända till måndag och vi skall bara mysa och spendera tid med varandra. Lite tråkigt att de andra två grisarna inte kommer att vara med, men det får bli en annan helg. 

Jag är verkligen så glad och tacksam för att jag har mina syskon i mitt liv. Jag vore så fruktansvärt ensam utan dem. Tänk att jag skulle få just er fyra som mina syskon, jag älskar er mer än vad ord kan förklara och jag gör allt för er. Ni är mitt allt ♥