Hej där alla nattugglor! 

Jag sitter lite ofrivilligt uppe såhär sent, eller egentligen gör jag det för att jag behövde fixa en massa jobbsaker så att jag slipper ha det plus allt annat imorgon. Har möten imorgon som kommer att ta upp större delen av min tid så allt adminjobb läggs åt sidan lite då. Denna veckan är egentligen den roligaste veckan eftersom att jag får träffa alla kunderna, men det är också min mest intensiva vecka på hela månaden eftersom att det är fakturering också. Så det är en liten fin kombo! 

Igår körde jag ett intervallpass på gymmet vid jobbet. Det var mitt första intervallpass faktiskt, har lite grann fruktat det för att jag tror att jag kommer att avsky det. Men det gick helt okej, utgick ifrån ett ganska basic intervallschema som var en bra start. 

♦ Jogga 3 min → Ruscha 1 min (maxa)
♦ Jogga 3 min → Ruscha 1 min (maxa)
♦ Jogga 3 min → Ruscha 1 min (maxa)
♦ VILA→ Gå 3 min
♦ Jogga 3 min → Ruscha 1 min (maxa)
♦ Jogga 3 min → Ruscha 1 min (maxa)

Klar! På 23 minuter är du klar och det är garanterat svettigt om man pressar sig själv lite. Eftersom att det var första gången så testade jag mig fram lite på vilka inställningar jag skulle ha på löpbandet. Körde tyvärr inne, gillar inte det egentligen men det är lättast denna årstiden. 

På kvällen var det först 1h 15 minuter thaiboxning med min syster som går nybörjarpasset och efter det körde jag 1h 30 minuter med tävlingsgruppen. Var nära på att svimma i slutet kände jag, noll ork. Hade inte riktigt käkat tillräckligt för att köra så många pass. Då strejkar kroppen direkt! 

Idag blev det ett pass med min kollega på lunchen, 12 ronder lätt sparring. Missade tyvärr kvällspasset på klubben på grund av allt jobb så det får jag ta igen senare i veckan. 

Nu → Sleep & repeat ♥
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress