Jag är så jävla arg att jag kokar just nu. Varnar redan nu för många svordomar, men jag skiter i det. Jag har sen innan jul väntat på en leverans av garderobsinredning och hyllplan till köksskåpen. Garderoberna i lägenheten hade en klädstång och ett hyllplan högst upp när jg flyttade in, that's it. Inga trådbackar eller något att förvara saker i, så allting har legat i en hög i garderoben, förutom det som gick att hänga upp. Sen fick jag tummen ur att beställa inredningen precis i julrushen och det var ju en utmaning i sig. Så fruktansvärt struligt alltihopa och olika budskap beroende på vilken säljare man pratar med. När en var på julledighet så hänvisade man via autoreply till en obemannad orderavdelning? Alltså what? När jag ringer dem och frågar varför jag inte får återkoppling så är det en stackars dam på ekonomi som är den enda på företaget som jobbar..

Sen när jag till slut fått lägga beställningen så får jag några veckor senare ett sms som säger att min leverans är på väg. Man kunde välja mellan två dagar för utkörning och då var tiden 10-12, så jag fick ju vara hemma från jobbet en förmiddag för att ta emot leveransen. Då kommer det en snubbe från DHL med TRE hyllplan.. Jag hade beställt 5st + hyllbärare och en massa trådbackar till garderoben. Jag fick hyllplan men inga hyllbärare, great. Sen några veckor senare får jag ett till sms och jag får två nya datum att välja att mellan för att ta emot leveransen. Jag får alltså vara hemma ytterligare en förmiddag från jobbet. Jag frågade då om det var resten av leveransen men det kan ju inte DHL svara på, de kör ju bara ut skiten. Tror ni det var allt? Nope. Jag fick några hyllplan till och ojämnt antal hyllbärare så jag kunde inte få upp alla hyllorna jag hade beställt? Kom igen.

Sen knappade jag iväg ett ganska irriterat mail och blir några dagar senare kontaktad av en snubbe från lagret som säger att resten av min leverans levererats till en annan lägenhet i området. Alltså HUR svårt är det? Nu ikväll var jag och hämtade resten av mina grejer och skall sätta upp skiten, vad tror ni händer då? Skruvarna jag fått med går igenom hela jävla garderobsfan och trådbacken är för smal och matchar inte min garderob. Jag kunde välja på 60 och 80 bred garderob i beställningen, jag har en som är 60 och en om är 80.. JAG ÄR RASANDE!!!!!

Vet fan inte vart jag ska ta vägen, vill typ lägga mig och gråta av ren frustration. VARFÖR kan man inte bara ha standard garderober från typ IKEA så att folk kan få köpa rätt grejer till bra priser. Juste, nämnde jag att min garderob i hallen saknar hål? Så den kan jag inte inreda över huvudtaget och det är inga mått som stämmer med dem på typ IKEA. Så där fick jag som svar att jag får borra egna hål. Okej.. Skall jag förstöra garderoben eller? Jag äger inte ens en borr?

Nu ska jag städa undan i lägenheten lite, packa inför Varberg imorgon och lyssna på lite musik för att bli på bättre humör. För upprörd för att gå och lägga mig. Imorgon blir ingen rolig fredag för dem. PMS-Alex kommer slå en pling.

Godnatt på er, hoppas ni har en bättre kväll än jag!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress