20 mars 2017

Mondays

ALLMÄNT

Hej!

Jag har verkligen sovit katastrofdåligt inatt, vet inte varför. Efter att ha kört slut på mig själv på fysen igår, brunchat med Amanda och sen myst några timmar med A&J så gottade jag ner mig i soffan och kollade på några avsnitt av Suits. Jag orkade två avsnitt sen var jag helt färdig och ville bara sova. Så runt tio gick jag och la mig. Tror ni jag kunde sova då? Nä. Då är jag helt plötsligt jättepigg, i alla fall är kroppen det men ögonen vill bara blunda. Det tog mig säkert 4 timmar att komma till ro. Så frustrerande! Så imorse var jag inte skitpigg tyvärr men dagen har ändå varit bra. Lugnt och skönt i kalendern hela veckan, så det blir till att komma ikapp med lite adminpunkter som jag har på min to-do lista.  

På lunchen idag körde jag och min kollega "discoträning" som jag tydligen kallar det. Ett axel/bröst/biceps/triceps pass. Sånt killar alltid kör. Jag behöver det verkligen och det var sjukt jobbigt, är brutalt svag faktiskt så det måste jag ändra på. Nu blir det thaiboxning med tävlingsgruppen ikväll, 19.30-21.00.

Puss ♥
Jag har aldrig käkat så mycket som jag gör nu när jag tränar så mycket, har hittat på ett ungefär vad min kropp behöver för att palla med alla pass. En smoothie med kvarg (Lindahl's naturella), hallon/blåbär och lite vaniljpulver är en trogen favorit. Det brukar jag ta mellan frukost och lunch!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress