12 mars 2017

Progress

ALLMÄNT

Hej på er!

Som ni vet så är det mycket fokus på träningen för min del just nu. Det tar väldigt mycket tid och man får prioritera bort andra saker för att få ihop träningen. De senaste tre månaderna har jag legat på 6-9 träningspass i veckan och i samband med det så har jag även slutat dricka alkohol. Jag drack ett glas bubbel på en middag med en kund, annars har jag inte rört alkohol sedan nyårsafton. Det har varit förvånandsvärt enkelt faktiskt, det svåra är inte att dricka alkoholfritt, utan att få andra människor att förstå och acceptera mitt val. Trots att jag förklarar att jag inte dricker på grund av att jag har som mål att tävla i thaiboxning innan sommaren så blir folk obekväma för att mitt glas är fyllt med något annat än vin. Det är egentligen ganska sjukt att reaktionen blir så, men jag har vant mig.

Hur som helst, för skojs skull fotade jag min kropp i början av året för att se förändringen i kroppen. Hatar dock att ta sånna här bilder, men det är ganska kul att ha faktiskt. Jag tycker inte att jag ser några jätteresultat på mig själv mer än att jag känner att jag har blivit starkare och min kropp pallar mycket mer än vad jag trodde. Jag trodde aldrig att jag skulle orka köra så många pass i veckan som jag gjort de senaste 3 månaderna.

Hade jag inte varit en sån sucker för godis så hade jag säkert sett större resultat, men just nu behöver jag inte gå på någon diet utan käkar vad jag vill tills det närmar sig matchdags. Usch, blir nervös bara jag tänker på det.. 
Anyway, denna helgen har jag bara vilat. Jag sträckte lårmuskeln på vänster baksida lår i torsdags och har fortfarande ont. Har dessutom haft ont i halsen sen i onsdags men struntade i det och tränade varje dag på jobbet ändå.. Kände dock att jag behövde lyssna på kroppen eftersom att det inte blivit bättre. Hoppas på att vara tillbaka och träna snart!  


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress