Grattis på mors dag världens bästa ♥
Jag älskar dig obeskrivligt mycket och uppskattar allt du gör för mig. 
Efter många omständigheter så är vi nu påväg till Prag! Alltså det är något med mig och bokningar. Spelar ingen roll om det är en kalenderbokning eller hotellbokning, alltid skall det strula för mig. Jag och Lisa bokade Pragresan för flera månader sen, i alla fall två. Vi satt länge och letade efter bra hotell och eftersom att det är under Kristihimmelfärdshelgen så var det inte helt lätt att hitta ett bra hotell till bra pris och bra läge, så vi fick leta ett tag. Jag lyckas till sist hitta ett hotell med "bra läge" enligt beskrivningen, spaanläggning, gym, frukostbuffé, bar - rubbet. Jag säger till Lisa att jag hittat det och hon litar blint på mig och säger att jag skall boka. Check, skönt! 

Någon vecka senare när jag sov hos mamma och Pär så undrar de om hotellet och jag tar fram och visar vart vi skall bo. Jättenöjd! Mamma tycker att det ser ut att ligga en bit ifrån stan, men jag är bestämd och säger "nej, det är gångavstånd till allt", vilket jag också sagt till Lisa. Men när vi kollar på kartan på Google Earth så är det visst i distrikt 11 (Prag är tydligen indelade i distrikt) och hela 1,5h ifrån stan om man åker kommunalt. Fråga mig inte hur jag kunde missa det vid bokningen, jag kollade mest på recensionerna och närheten till närmsta tunnelbanestation.. Eller nåt.

Som tur var gick det att avboka hotellet (det hade jag faktiskt kollat innan) och jag, mamma och Lisa sitter hysteriskt och letar hotell på var sitt håll. Till slut hittar vi ett 4-stjärnigt hotell i distrikt 1 - 15 minuter från Karlsbron som tydligen är något välkänt i Prag. Vi bestämde oss för att boka detta hotellet och vi kunde luta oss tillbaka igen. Bekräftelsen hade kommit på mailen. Skönt!

Tre dagar senare får jag ett mail ifrån hotellbokningssidan att jag måste verifiera bokningen (igen) samt skriva in mina kortuppgifter vilket jag också gör och sedan får jag ytterligare en bekräftelse på att hotellet nu är bokat och vi har en garanterad plats hos dem.

När Lisa frågar mig i veckan vad hotellet hette som vi skulle bo på så måste jag gå in och kolla mailen för att minnas. Då har jag tydligen fått ett mail ifrån hotellbokningssidan den 27/4 att vår bokning har avbokats? Alltså WTF? Jag har inte avbokat hotellet och uppenbarligen inte heller kollat min privata mail. Jag får total panik och blir helt lipfärdig på jobbet. Nu var det EN vecka kvar tills vi skulle åka och vi hade ingenstans att bo och med tanke på hur svårt vi haft att hitta ett hotell innan så blev jag nervös över att det fanns några kvar över huvudtaget.. 

Men efter några timmar och många tunga andetag senare så har Lisa fått tag på ett hotell som vi bokade och det går inte att avboka.. Lika bra det! Tredje gången gillt? Nu hoppas jag att Prag visar sig från sin allra bästa sida och att vi får en härlig tid tillsammans ♥ 

Här är en bild från vår resa i Paris 2015, bästis ♥