Chokladälskare, se hit!
Försöker du precis som jag dra ner på godis och sötsaker, framförallt choklad? Då kan jag ju säga att denna chokladbakelse är så nära samma smakupplevelse man kan komma, den är helt fantastisk och vansinnigt god. Jag har helt och hållet kopierat receptet ifrån denna fantastiska blogg
 
Botten
3 påsar Barebells Protein Crisps (Choklad)
15g kokosolja
20g Barebells Hasselnötskräm
 
Fyllning
150g Barebells Hasselnötskräm
200g Philadelphia
30g Sukrin melis el. motsvarande
 
Topping
60g hackad choklad (jag använde CarbZone mjölkchoklad)
1/2dl grädde
 
Börja med att köra protein crisps i en matberedare så att det blir smulor. Häll över krosset i en skål, tillsätt smält hasselnötskräm (20g, jag slängde (utan att tänka) i all hasselnötskräm, så därför förtydligar jag att det är de första 20 grammen som skall smältas, haha) och smält kokosolja och blanda. Tryck ut botten i en springform med bakplåtspapper. 

Nu tar vi tag i fyllningen. Vispa ihop hasselnötskräm och philadelphia. Tillsätt sukrin melis och vispa igen. Bre fyllningen över bottnen.

Till sist skall grädden värmas och sedan hällas över den hackade chokladen så att den också smälter. Detta häller du sedan på fyllningen. Låt kakan stå i kylen några timmar, helst över natten. Magsiskt gott! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress