Tjo!
Efter en vilovecka är jag tillbaka igen. Igår körde jag 3 pass.. Jag veeeeet... Jag skall ta det lugnt, men min tränare försökte få mig att köra även ett fjärde, men jag tyckte att det räckte med 3 pass. Det var ju trots allt totalen på min träning förra veckan, haha.

På morgonen körde jag ett styrkepass med en kollega och jäklar det det känns i mina armar idag. Inte van att träna biceps, men shit vad jag behövde det. Så svag! Vi körde även ben, rygg och rumpa. På kvällen körde jag ett PT-pass med H och efter det körde jag nybörjarpasset också. Det gjorde jag eftersom att de körde mycket grunder som även jag har nytta av. Trött som en gnu efter det.

På kvällen börjar jag "montera" balkonggolvet som jag fick leverans på vid lunch. Det gick jättebra, jag har en liten del kvar där jag behöver såga för att få rätt passform, i övrigt är jag sjukt nöjd med att jag klarade det själv :)

Man kan ju tro att jag sov som en princessa efter det, men icke. Har typ sovit 2h inatt, var uppe på toa 3-4 gånger och det slutade med att jag gick och la mig i soffan och somnade till slut med Family Guy i bakgrunden vid 3 kanske. Känner mig överkörd idag. Oh happy day!
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress