Morning!

Alltså, alla veckor borde ha två söndagar tycker jag, hur underbart hade inte det varit? Jag tog en lite för lång sovmorgon igår imorse och det fick jag sota för igårkväll, jag kunde inte somna för allt i världen. Vred och vände på mig i flera timmar och nu när jag gick upp kändes det som att jag åkt några varv i torktumlaren. Vilken tur att det är idag vi skall iväg på middag med jobbet.. #hålldigvaken...

Men igår var i alla fall en grym dag. Trots en lång sovmorgon igår så hann jag slänga i mig en bra frukost innan PT-passet med Henrik. Vi körde ju i fredags också och fortsatte lite på samma spår, ingångar till clinch, sparkteknik och fokus på stabilitet. På kvällen var jag bara tvungen att ge mig ut i det fina vädret så jag tog på mig löparskorna och sprang en mil, har äntligen hittat en slinga som är 1 mil. Det gick dock sådär, har jätteont i mina benhinnor just nu så det är dags att ta tag i det igen. Så trött på att inte kunna springa utan att det gör ont, kommer helt ärligt inte ihåg när jag kunde det senast. Har bara accepterat att känns så. 

Anyway, jag hade tänkt springa till utegymmet nu på morgonen och köra ett pass men eftersom att jag sovit så dåligt så tog jag vara på morgonen och sov lite extra istället :) Ha en härlig dag!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress