16 maj 2017

Get it done

ALLMÄNT

Lite töntig rubrik kanske, men det är fan mitt nya motto. Jag är så jävla duktig på att skjuta saker framför mig och samla högar av ångestsaker som jag tycker är jobbiga. Jag tror faktiskt inte att jag är ensam här, det är nog rätt många som gärna "tar det imorgon istället".. Har jag fel? ;)

Idag blev det lite andra planer än vad jag tänkt. När jag kommer hem brukar jag ofta vara trött efter träningen och bara slänga mig i soffan framför en serie och käka något. Men det såg förj*vligt ut här hemma idag, skämdes typ över att det var jag som orsakat det. Och då städade jag senast i söndags. Alltså jag förstår verkligen inte hur jag lyckas. Hur lyckades jag vara sambo? Då var jag den ordningssamma.. 

Idag har jag "sytt upp" (strykt upp, fultrick från ikea) mina gardiner i vardagsrummet och bytt ut dem mot de jag hade i sovrummet. dammsugit hela lägenheten, färgat håret (har fortfarande inte sett hur det blev..), hunnit prata med en efterlängtad vän och en saknad syster i telefon. Har under tiden betat av flera avsnitt av Wahlgren & Wistam's pod och lagat middag till mig själv. 

Imorgon kommer jag vakna till en fin och städad lägenhet, det ser jag fram emot ♥ 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress