14 maj 2017

Not on point

ALLMÄNT

Förra veckan körde jag väldigt hårt med träningen. När jag inte hann till klubben och boxas så gick jag ut och sprang. Och dum som jag är så kan jag inte nöja mig med en löprunda på 5km, utan jag skall springa minst 1 mil. Det trots att jag vet att jag har problem med mina benhinnor och fötter, men det var fint väder och jag ville ta vara på det. Dagen efter gav jag mig ut igen, men då tog jag en promenad samma runda istället. Efter det hade jag fruktansvärt ont i benen, jag kunde inte gå normalt i trappor och jag kände verkligen hur det värkte i hela kroppen, och det var inte träningsvärk.

Under hela spavistelsen kände jag att hela kroppen hade ont. Det kändes som att jag hade en inflammation i armarna från armbågen och ner i fingrarna. Man hinner ju inte riktigt känna av hur kroppen mår när man tränar 1-2 gånger per dag, men när jag fick en helg att träna något annat och få lite avkoppling så kände jag att jag kanske tränat på lite för hårt, på fel sätt. 

Denna veckan har jag "bara" tränat 3 gånger hittills och det är "dåligt" enligt mig själv, eller det är sämre än förra veckan, men jag försöker att inte tänka så utan att istället tänka att det var precis det jag behövde för att ladda batterierna till att orka fortsätta. Jag har dessutom haft väldigt mycket att göra på jobbet denna veckan så jag behövde verkligen mina kvällar hemma kände jag. 

Nästa vecka ska jag köra på hårt igen, men skall försöka lägga in lite mer styrkepass för att få variation. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress