18 maj 2017

#TBT

SKÖNHET

Idag insåg jag att det var nästan precis på dagen 3 år sen jag gick till frisören och fick mitt hår totalt förstört. Hade det hänt idag hade jag blivit vansinnig, men då kommer jag ihåg att jag bara var helt förstörd. Alltså jag hör hur detta låter, det låter sjukt ytligt och larvigt, men alltså ni kanske förstår mig liiite ändå? Kolla bilderna... 

Alltså jag kommer ihåg det så jävla väl. Jag hade panik för mitt hår var så fruktansvärt slitet i topparna efter att jag blekt håret och gjort min ombre. Det var omöjligt att kamma ur topparna. Jag bestämde mig en fredag efter jobbet att gå in på närmsta frisörsalong och ta en drop-in tid, om det fanns. Tyvärr gjorde det ju det. Kommer ihåg att jag pratade med mamma fram tills att jag satte foten på salongen och som alltid så frågade jag henne om råd. Den här gången minns jag att hon sa "det får du känna av själv"... Om salongen såg seriös ut alltså..  Haha... Det slutar med att jag och och Lisa tar både ett och två (kanske tre?) glas vin på söder samtidigt som jag känner i min korta tofs för att fatta att det var på riktigt. Och håller mig för gråt. Kommer också ihåg att jag fick fint stöd från min dåvarande kärlek "Det gör inget, jag tyckte ändå inte om det blonda".. 

Jag hade håret uppsatt i säkert 3 månader tills det vuxit ut lite och har nog bidragit till att alla håroljor och hårtabletter finns kvar på marknaden under de här tre åren, har gjort allt för att få tillbaka mitt långa fina hår. Nu när jag kollade igenom bilderna ifrån Tylösand och ser hur fint håret är nu så blir jag glad. Nu är det långt igen, men det skall såklart bli ännu längre... :) 

Här kommer en liten tidslinje....

16 maj 2014

18 augusti 2014


1 december 2014
 
21 juni 2015
 
26 juli 2016
 
6 maj 2017

Målet är att få det så fint & långt som det var i november 2013.. :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress