Hej ♥

Ända sen jag kom hem ifrån Tylösand har det varit full fart på jobbet. Det har varit faktureringsvecka och månadsmöten med alla kunder och som jag sagt innan så är det min mest intensiva period på hela månaden. Det är jättekul men jag hinner inte riktigt med allt, bloggen bland annat. Men nu gick jag upp lite tidigare för att hinna, jag måste ju berätta om min vecka i Tylösand.. :)

Förra torsdagen efter jobbet tog jag bilen ner till västkusten och spenderade en natt i Varberg och två nätter på Hotell Tylösand. Jag och Kajsa kom aldrig iväg förra året när vi fyllde 25 år så vi firade det nu istället. Vi passade också på att fira att det var 20 år sedan vi båda började på förskolan Blåbäret. Helt sjukt! Trots att jag inte bott i Göteborg sedan 2007 så har jag och Kajsa alltid vetat vart vi har varandra. När man flyttar så tappar man ofta kontakten med varandra för det krävs att båda kämpar för att hålla vänskapen vid liv. Det har aldrig varit ett problem för mig & Kajsa ♥

Helgen som var blev fantastisk på alla sätt. Vi hade bokat in oss på en re-treat helg med sportmärket Aim'n ifrån Halmstad och helgen var fylld med träning, spa, workshops, mixologi (vi gjorde egna bodyscrub) och fantastiskt väder. Vi fick även en goodiebag som betalade tillbaka hela värdet av helgen i form av produkter. Det var den absolut generösaste goodiebagen jag någonsin fått (allt finns inte med på bilden). Magic!

Eftersom att Aim'n fotade mycket under helgen så var det redan bestämt vilka kläder vi skulle ha på oss, så det är av den anledningen vi såg likadana ut... Har fått många frågor på det :) 

Innan denna helgen var jag hos Tan By Klara och fixade en fräsch bränna, hon är GRYM! Det var dock sjukt kul på vägen ner till Göteborg. Jag åkte till Klara direkt efter jobbet och var både stressad, hungrig och behövde gå på toaletten. Men vi hade bråttom så vi körde spraytanen och jag blev bajsbrun, alltså på riktigt. På gränsen till grön. Jag stannar vid en Maxi på vägen ner till Göteborg och har inte sett att min bränna satt sig ändå lite mer och blivit ännu mörkare. Jag får en och annan blick inne på ICA och jag försökte spela som att jag inte brydde mig. *Få inte ögonkontakt med någon* Men sen när jag lånade toaletten inne på ICA så fattade jag varför de kollade, haha. Mammas reaktion var också kul för då var jag verkligen grön i ansiktet. (Man får inte duscha förrän efter 8h). Dagen efter när jag fått duschat av mig det översta laget så var det hur snyggt som helst, kände mig jättefräsch igen. 

Jag och Kajsa har ju, som ni förstår, planerat denna helgen i flera månader för att den skall bli perfekt. Man vill ju känna sig snygg när man går på spa liksom, haha. Men det blev en sån stress för mig och så fick jag en massa finnar (såklart) och helt plötsligt dagen innan så har jag tappat ögonfransarna på typ halva ögat på vänster sida. Skämtar inte. Haha, det var så mycket som blev fel innan men det blev ju bra till slut ändå. 

Här kommer en liten bildbomb ifrån helgen. Behöver jag säga att jag blev sugen på att flytta till Tylösand? ;)
Guccimamma

ha en fin fredag!

kram

Svar: Tack, detsamma! :)
Alexandra Sohlin Eriksson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress