Hej! 

Denna helgen har jag fått öva på att säga nej till saker och faktiskt lyssna på mina trötta kropp. I fredags efter träningen var jag hemma hos J och åt middag och hade hur mysigt som helst. Det var längesen jag hittade på något med vänner och jag har inte varit hos henne sedan hon flyttade. Jag är glad att vi fick till det trots att jag verkligen gått på sparlågor dom senaste dagarna och haft en hektisk vecka med jobb och träning. 

Igår fick jag frågan om jag vill åka med till turneringen nere i Aneby, Jönköping där två klubbkamrater tävlade. Och egentligen är det klart att jag ville det men jag orkade verkligen inte. Plus att jag behövde träna. Igår när jag kom hem efter sparringen så la jag mig i soffan och kollade på en serie och vaknade några timmar senare, helt slut, så jag ställde in mina kvällsplaner också. 

Jag tog tag i mig själv och städade och fixade i lägenheten i alla fall så jag fick någonting vettigt gjort igår. När jag gick och la mig så bestämde jag mig för att ta en vilodag ifrån träningen och att jag får vakna precis när jag ville idag. Så det blev frukost kl. 13.30 idag, haha. Så skönt! Jag har verkligen behövt det här. Min kropp är liksom på spänn trots att jag är avslappnad, det är riktigt jobbigt och svårt att förklara. Så idag har jag verkligen försökt att tillåta mig själv att inte göra ett skit, att bara vara hemma och inte göra några måsten. 

Jag har precis klickat hem lite skönhetsprodukter från eleven.se och är lite som ett barn på julafton, jag vill ha dom nu!! Beställde tre produkter ifrån ett märke jag aldrig hört talas om förut men gjorde en hel del research innan jag klickade hem dom. COSRX heter det, ett koreanskt märke som har fokus på problemhy. Någon som testat? Lär få leverans imorgon eller på tisdag, excited! 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress