Det finns bra träningspass och så finns det träningspass. Ibland går det som tåget och ibland går det käpprätt åt helvete. Kan inte påstå att det gick fullt så dåligt idag, då är jag elak mot mig själv, men jag tappade det i slutet av sparringpasset, både guarden, orken, motivationen och tron på mig själv. Fick en panikattack som resulterar i att jag knappt får luft och så några skvättar gråt på det också. Var dock ganska bra på att samla ihop mig efteråt denna gången för jag tänkte aktivt på att skjuta det åt sidan till efter passet istället. 

Måste ändå ge mig själv lite credd för jag gav mig ut tidigt som fan och sprang imorse. Det var inte min bästa runda, men det blev 8km och jag höll ett hyfsat tempo. Tycker att det är svårt att springa på morgonen utan någon som helst energi i kroppen, man får liksom släpa fram benen och försöka tänka på den goda frukosten man kan unna sig efteråt. Det är det bästa! För när man väl kommer hem så är man ju stolt som fan att man trotsade trötthet och alla andra anledningar till att INTE springa och bara gjorde det. Eloge där! 

Sen så håller jag ju på och "bantar" lite nu inför min match så jag försöker att undvika uteluncher och köra på matlådor istället så att jag kan anpassa mig och planera min kost. Idag hade jag med mig kycklingbiff gjord på kycklingfärs, ägg, persilja och kryddor. Till det hade jag pestobulgur med sallad, soltorkade tomater, gurka och rå broccoli. När jag sitter där och ändå njuter av min lunch (det gör jag alltid för det är typ det bästa på hela dagen) så ser jag när jag tar broccolin mot munnen att det fullkomligt kryllar av kryp i broccoliträdet. Alltså jag spyr i min mun av tanken. Jag kastade gaffeln och sprang in till toaletten på kontoret och grävde i munnen för att få ut alla rester. Äcklad till max! Mina kollegor fattade ingenting. Sen när jag kunde prata igen så förklarade jag med gråten i halsen vad som precis skett.. Så jävla vidrigt, kommer ha men för livet nu. Det blev några skedar keso och en avokado till lunch istället. Mums....

Efter jobbet var det fys 45 minuter och efter det sparring. Så tre pass blev det idag. Heja mig! 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress